[rev_slider slider1]

“Întotdeauna ne intoarcem la natura atunci când ne dorim sanatate!”

Laborator

E-lite Nutriţia, cel mai recunoscut producător în domeniul apifitoterapiei, vă propune preparate unice, cu reţete originale, create de prof.dr. Adriana Vlad – nutriţionist, specialist în terapii naturiste.

Salon SPA

Salonul SPA naturist “E-lite Nutriţia” vă propune cele mai originale şi mai sănătoase programe de slăbit, de relaxare, de reglare a metabolismului, întarirea imunităţii şi energizare.

Magazine naturiste

E-lite Nutriţia vă aşteaptă cu toate beneficiile cu care natura ne răsfaţă pentru a face faţă ritmului de viaţă modern. Venim în ajutorul dumneavoastră atunci când vă doriţi sănătate, frumuseţe, energie şi vitalitate.

Cabinet nutritie

La cabinetul şi Farmaciile E-lite Nutriţia vă aşteaptă cei mai renumiţi specialişti în nutriţie, fitoterapie, homeopatie şi terapii naturiste.

PROMOTII luna decembrie!

08 Dec 2014
0 Comment
PROMOTII luna decembrie!

  Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna, Mos Craciun a venit mai repede la E-LITE NUTRITIA .Avem surprize in magazinele noastre. Va asteptam! 2+1 gratis – la 2 tonice mari (500 ml)  un tonic  de 150 ml 

Promotii luna septembrie

29 Aug 2014
0 Comment
Promotii luna septembrie

   

PROMOTII luna August

30 Apr 2014
0 Comment
PROMOTII luna August

  2+1 gratis – la 2 tonice mari (500 ml) E-lite 90-60-90 – 1 tonic E-lite 90-60-90 de 150 ml     La 2 masaje anticelulitice - o ședință de electrostimulare bonus. La 2 masaje de relaxare – un masaj facial de 30 de minute.

PROMOTII ÎN MAGAZINELE E-LITE NUTRITIA

03 Feb 2014
0 Comment
PROMOTII ÎN MAGAZINELE E-LITE NUTRITIA

Vino la orice Magazin E-lite Nutriţia şi beneficiezi de un card de reduceri de 10%  la orice produs E-lite. ATENŢIE !!! Cardul de reduceri este valabil doar pentru cumpărăturile făcute în oricare din Farmaciile E-lite Nutriţia din Deva.   La achiziţionarea a 2 flacoane Tonic imunitar “E-lite” de 500ml mai primeşti gratis încă 1 flacon Tonic imunitar “E-lite” de 150ml. OFERTĂ VALABILĂ ÎN LUNA FEBRUARIE 2014 La achiziţionarea a 2 cutii de Superforte Ovulin mai primeşti gratis inca o cutie de Superforte Ovulin. OFERTĂ VALABILĂ ÎN LUNA FEBRUARIE 2014

PROMOTII ÎN SALON

02 Feb 2014
0 Comment
PROMOTII ÎN SALON

Răsfaţă-te cu un masaj de 2 ore pe tot corpul cu miere bio-naturală, ulei de măsline şi infuzie de ceai verde, şi primesti cadou un machiaj bio-naturist. Deschide un pachet de slăbit la Salonul E-lite Nutritia şi primeşti gratis pentru o lună: abonamentul la sala de fitness suplimente nutritive pentru slăbit recomandări nutriţionale  4 masaje faciale