Aparitii în presa

Tratament miraculos – Gazeta de Sud (2008) si Servus Hunedoara (2008)

sursa: Gazeta de Sud, 25.01.2008

sursa: Servus Hunedoara, 25.01.2008

Dupa ce am avut vreme timp de mai multi ani sa ne obisnuim cu tratamentele naturiste, un nou medicament revolutionar a fost inventat de o tânara din Deva. Adriana Vlad este profesor de limba si literatura româna la o scoala generala din Deva si început sa studieze de mai mult timp medicina naturista. Asa a ajuns sa-si deschida un lant de farmacii si sa-si desavârseasca studiul în fitoterapie. “Superforte Ovulin”, produsul pe care l-a creat singura si l-a testat prima data chiar pe pielea proprie. Cu ajutorul lor a reusit sa dea nastere celui de-al doilea copil al sau, dupa ce medicii nu i-au mai dat nicio sansa. Interesul Adrianei Vlad pentru fitoterapie a început acum câtiva ani când tratamentele alopate administrate de medici i-au distrus aproape sistemul imunitar. Când a fost diagnosticata de sterilitate, si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva. A început sa studieze cu febrilitate. Primul pas au fost tratamentele naturiste, ceaiurile, tincturile si mai ales si-a schimbarea radicala a alimentatiei. Situatia s-a schimbat total în favoarea ei când a primit un manual de homeopatie. A reusit prin tratamentele descrise în manual sa îsi vindece sterilitatea. S-a înscris la Colegiul de Farmacie “Carol Davila”, unde a învatat sa prepare produse farmaceutice. Si-a luat licenta în homeopatie si a continuat sa studieze cursuri de fitoterapie si apiterapie. De aici pâna la prepararea dozelor “Superforte Ovulin”, n-a mai fost decât un pas.

Ce este “Superforte Ovulin”?

Produsul inventat de Adriana Vlad se adreseaza astazi tratamentului de baza pentru toate afectiunile ginecologice. Daca initial ele contineau doar câteva ingrediente de baza, astazi calitatea lor a fost mult îmbunatatita si salveaza multe femei care sufera de chisturi ovariene sau fibroame uterine de la interventiile chirurgicale. Mai mult, sterilitatea multora dintre reprezentantele sexului frumos a devenit istorie si au devenit mamici.

“Când am creat “Superforte Ovulin” m-am axat pe combinatii fitoapicole: extracte din plante, uleiuri, argila, polen, propolis, laptisor de matca, miere. Regleaza pH-ul vaginal,sunt eficiente in cazuri de leucoree, micoze, herpes genital. Au efect cicatrizant, fiind benefice pentru ranile pe colul uterin. Au o mare putere antiinflamatoare, fiind recomandate în toate formele de metroanexite si cistite. Actiunea laptisorului de matca si a extractelor uleioase bogate în fitohormoni estrogeni, actioneaza ca regulator hormonal. Le recomand în mastita, insuficienta ovariana, dereglari ale ciclului menstrual si tulburari de menopauza”, explica Adriana Vlad. Ovulele miraculoase se folosesc în cure de 20 de zile pe luna. În afectiunile cronice, tratamentul dureaza 3-6 luni. Pentru un efect mai rapid, acesta se asociaza cu tratament intern (capsule concentrate din plante) si remedii homeopatice. 

Alte medicamente cu efect benefic

Toate produsele preparate de Adriana Vlad se bazeaza pe combinatii de pulberi din plante medicinale si produse apicole.

Între acestea se numara “Superforte Supozin”, produs recomandat în afectiuni ale prostatei, cistite, nefrite, uretrite, reumatism, hemoroizi, fisuri anale, polipi pe colon, tumori în afectiuni ginecologice (împreuna cu ovulele). “Am avut rezoltate excelente, pentru ca pacientii cu hemoragii pe colon si enterocolita n-au mai avut sângerari în doar doua zile de la administrare. O cura corecta înseamna administrarea a câte 1-2 supozitoare zilnic, în cure de 3-6 luni, în functie de afectiune. Le recomand utilizarea lor cu unguent de protectie, iar în afectiunile grave este obligatorie clisma cu infuzii din plante medicinale”, explica specialista. Atunci când tratamentul nu este foarte eficient, Adiana Vlad realizeaza combinatii personalizate, în functie de afectiune sau simptomele pacientului. Tratamentele recomandate de ea tin cont de diagnostic, analize de laborator si alte investigatii.  ” Dozele de Superforte Ovulin si Superforte Supozin sunt realizate în acest moment manual. Intentionez sa aduc o matrita speciala pentru ovule, dupa care sper sa reusesc sa le omologhez dupa care sa le pot distribui în tara si peste hotare”, concluzioneaza Adriana Vlad.