E-lite Nutriția inauguează primul laborator de produse naturiste şi cosmetice din Hunedoara

Începând de ieri, judeţul Hunedoara are un laborator de produse naturiste şi cosmetice şi o Asociaţie a Terapeuţilor Nutriţionişti. Acestea aparţin brandului românesc E-lite Nutriţia, cel mai recunoscut producător în domeniul apifitoterapiei, care propune hunedorenilor preparate unice, cu reţete originale create de nutriţionişti şi specialişti în terapii naturiste. 

Cel mai recunoscut producător în domeniul apifitoterapiei, E-lite Nutriţia, a sărbătorit Ziua Naţională a României prin desfăşurarea a două mari evenimente: Inaugurarea noului laborator de produse naturiste şi cosmetice din satul Ruşi, comuna hunedoreană Bretea Română, şi înfiinţarea Asociaţiei Terapeuţilor Nutriţionişti. Reprezentanţii E-lite Nutriţia susţin că noul laborator îi va ajuta la scoaterea pe piaţă a unor creme naturale şi produse SPA noi. „Am sărbătorit româneşte şi am organizat două evenimente importante: inaugurarea laboratorului de la Ruşi şi înfiinţarea Asociaţiei Terapeuţilor Nutriţionişti, unde am avut-o invitată de onoare pe doamna Elena Coteţ, nutriţionist de la „Natura Vindecă” din Baia Mare. E-lite Nutriţia este pe piaţă de 10 ani cu produse proprii, suntem producătorii unei game largi de produse apicole, toate preparatele noastre conţinând miere, extracte din plante, toate formele farmaceutice – de la pulberi, tincturi, uleiuri esenţiale la gemoderivate. Produsele noastre, în special cele de top (superforte ovulin şi superforte supozin), sunt cunoscute atât în judeţ, cât şi în ţară, prin magazinele şi farmaciile cu care avem parteneriate. De asemenea, datorită rezultatelor pe care acestea le-au creat în schemele de tratament, produsele noastre sunt recomandate de medicii ginecologi din cele mai mari oraşe ale ţării. Prin intermediul laboratorului, ne dorim să scoatem pe piaţă cât mai multe produse naturiste şi cosmetice noi, care să fie accesibile tuturor femeilor. Noutatea constă în linia de preparare – creme, care se referă la produse naturiste atât pentru ten, cât şi pentru corp, o gamă de produse SPA, mai bine zis nişte creme de corp anticelulitice, hidratante etc.”, a precizat prof. dr. Adriana Vlad, nutriţionist şi specialist în terapii naturiste.

Asociaţia, o şansă în plus pentru libera practică a nutriţioniştilor

Deoarece în ţară nu există instituţii care să ofere avize de liberă practică pentru nutriţionişti, E-lite Nutriţia a luat iniţiativa înfiinţării unei asociaţii în care să se înscrie şi să se afirme toţi specialiştii în terapii naturiste. În momentul de faţă, în cadrul Asociaţiei Terapeuţilor Nutriţionişti sunt înscrişi 150 de nutriţionişti din toată ţara, dar lista este deschisă. „Din cauza faptului că nu există o instituţie care să ofere aviz de liberă practică pentru nutriţionişti, ne-am gândit că dacă înfiinţăm o asociaţie putem să îi avem în evidenţă pe toţi şi să facem mai mult pentru aceştia. În primul rând putem să îi detectăm pe falşii terapeuţi sau specialişti în nutriţie. Totodată, pentru cei care au deja o specializare, o să ne luptăm să le obţinem un aviz de liberă practică, pentru ca aceştia să poată profesa după toate normele legii”, a adăugat Adriana Vlad.

În perioada 30 noiembrie – 30 decembrie, E-lite Nutriţia îşi aşteaptă clienţii cu promoţii în magazinele naturiste şi la salon.Intreaga galerie foto aici:

Sursa articol: Glasul Hunedoarei